tiistai 11. marraskuuta 2014

Klik!+Boxerit=Klixerit?

Isänpäivä. Mikä ihana tekosyy ommella ittensä mukavaksi. 
Lauantaina tajusin, että isänpäivälahja on hankkimatta. Kyllä, kauppa on vielä auki, mutta...
Jos pitää mennä lauantaina iltapäivällä ennen isänpäivää kauppaan valitsemaan mielenkiinnottomista isänpäivälahjavaihtoehdoista se "joku tosi kiva", en varmaan ole hyvällä tuulella sieltä tultuani. 
Joten, ei kauppaan. 
Vaan, kaavalehdet esille, kyllä niissä jossain boxerit on. Viimeksi iskälle on tullut boxerit tehtyä joskus yli kymmenen vuotta sitten. Olis kai jo aika.
Malli: Trikoo boxerit SK 11-12/2001
Kangas: Nosh Klik!

Klik! tuli varastooni syksyllä, kun Noshilla oli kangas-ylläripussi-tarjous. Valitsin vaihtoehdoista pussin nimeltä "Rakkaudesta pinkkiin". Ja tämä kangas oli yksi niistä rakastamistani pinkeistä. Ja hei, 66 vuotias isä-pappa oli ihan otettu tästä väristä!


Näissä Klixereissä yhdistyi myös kolmas hyvä (ekat siis karmivan kauppareissun välttäminen, ja tietenkin kangasvaraston tyhjentäminen!). Olen ottanut missiokseni kauniiden tasosaumojen aikaansaamisen. Tässä oli hyvä harjoitella niitä, Ihan ei vielä mielestäni priimaa tullut, mutta kelvatkoon. Iskä ei oo ihan yhtä ankara tuomari kuin minä!


Kaavoista todettakoon, että niissä oli se iänikuinen sepalus, jota kukaan ei oikeasti käytä. Kuosittelin sen kaavasta pois. Kankaasta riitti melkein kahdet Klixerit, toisiin yhdistin mustaa yksiväristä trikoota eteen ja taakse. Ja täytyy kyllä sanoa, että näistä tuli oikein kivat! 

Olihan tästä kankaasta alunperin suunnitelmana tytölle hupputunika... mutta näin tässä nyt kävi.
Ai niin, lopuksi vielä kuva siitä ylläri-kangaspaketista.


"Rakkaudesta pinkkiin", jossa mintunvihreä oli hallitsevampi väri! Ihana paketti joka tapauksessa, noista kahdesta muusta kankaasta on jo olemassa suunnitelma, sekä kaavatkin! Jonkun vaan pitäisi leikata ja ommella...


1 kommentti:

Maikki kirjoitti...

Klixerit :D Onpas kivat!